Sega Rally 2 Twin

Sega Rally 2 Twin

Το Sega Rally 2 είναι ένα παιχνίδι οδήγησης όπου ο παίκτης θα πρέπει να καταφέρει να φτάσει και να περάσει το σημείο ελέγχου προκείμενου να συνεχίσει τον αγώνα. Έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από αρκετά ράλι αυτοκίνητα και πίστες.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 1.73 m
- Πλάτος : 1.60 m
- Ύψος : 2.1 m
- Βάρος : 224 kg

Typhoon

Typhoon

Σε αντίθεση με πολλές παραδοσιακές πλατφόρμες κίνηση που αναπαράγουν μόνο κατεύθυνσης κινήσεων, το Typhoon προσφέρει μέχρι 2 G της επιτάχυνσης και έως 400 κινήσεις ανά δευτερόλεπτο. Από τις προσκρούσεις και αναταράξεις από ένα γύρο ρόλερ κόστερ στους αγώνες κατάβασης ή σε μια σπηλιά, η νέα αυτή τεχνολογία κίνησης υψηλής τεχνολογίας ενεργοποιητές επιτρέπει στον παίκτη να τα έχει όλα ... Και με μεγάλη οθόνη LCD και εξαιρετική επίδραση του ανέμου, θα νιώσετε μια εντελώς νέα εμπειρία!

Χαρακτηριστικά:
- 2 παίκτες
- 6 μοναδικές ταινίες υψηλής ευκρίνειας
- 42" Οθόνη LCD

Διαστάσεις:
- Μήκος : 2.29 m
- Πλάτος : 1.70 m
- Ύψος : 1.93 m

 

Fast and Furious Super Bikes

Fast and Furious Super Bikes

Το κορυφαίο παιχνίδι οδήγησης μηχανών SuperBikes δοσμένο σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας 1080p 42" LCD. Έχει σχεδιαστεί με υψηλή αξιοπιστία και αντοχή. Διαθέτει 9 διαφορετικούς χαρακτήρες " αναβάτες " και 12 μηχανές με πολλαπλές αναβαθμίσεις στους κινητήρες , αυτοκόλλητα, ελαστικά. Διαθέτει έναν ηλεκτρονικό κωδικό όπου ο χρήστης αποκτά τον προσωπικό του λογαριασμό, έτσι ώστε, να αποθηκεύει τις διάφορες αλλαγές και αναβαθμίσεις των μηχανών καθώς και τις προσωπικές του επιδόσεις.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 2.29 m
- Πλάτος : 1.70 m
- Ύψος : 1.93 m

Dead Storm Pirates Theater Cabinet

Dead Storm Pirates Theater Cabinet

Ο παίκτης βυθίζεται στην υπέροχη πειρατική ιστορία όπου δεν παίζει μόνο το παιχνίδι αλλα το ζεί ! Το παιχνίδι αυτό έχει 4 στάδια επιλογής " πίστες " και δίνει στον παίχτη κάθε φορά και μια καινούργια περιπέτεια . Ο παίκτης μπορεί να παίξει το παιχνίδι με την σειρά που θέλει. Μπορεί μέσω του τιμονιού να πλοηγηθούν στην θάλασσα καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να πυροβολούν τους εχθρούς.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 2.48 m
- Πλάτος : 1.76 m
- Ύψος : 2.26 m

Ghost Squad Dx

Ghost Squad Dx

Ο παίκτης συμμετέχει σε μια ομάδα ειδικών αποστολών ("Ghost Squad»). Έχει σταλεί σε επικίνδυνες περιοχές για τη διάσωση ομήρων και να απενεργοποιήσει τις διάφορες βόμβες.

Ο παίκτης χρησιμοποιεί ένα αυτόματο πιστόλι και έχει την δυνατότητα να αλλάζει όπλα. Το μηχάνημα διαθέτει την πιο δημοφιλή επιλογή IC Card Reader. Το οποίο θα αποθηκεύει τα στατιστικά παιχνιδιού / όπλου / βαθμολόγησης του παίκτη.

Το κουμπί δράση επιτρέπει την πρόσβαση στο μενού επιλογής όπλου. Για να προσθέσετε ποικιλία στο παιχνίδι ο παίκτης μπορεί επίσης να καταπιαστεί με τους εχθρούς και να απενεργοποιήσετε τις βόμβες με το πλήκτρο δράση.

Διαστάσεις:
- Μήκος : 2.0 m
- Πλάτος : 1.06 m
- Ύψος : 1.70 m
- Βάρος : 253 kg

 

Adams Games

Διεύθυνση: Συμμαχικής 22, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη, 56429

Τηλέφωνο: 2310 613 795
Κινητό: 6981 680 643

E-mail: stelios@adamsgames.gr

©2023 Adams Games. All Rights Reserved. Develop & Design by SocialPro.gr

Search